Glemt kodeord? Klik her

Effektivt
Brug minimale ressourcer på samling og distribution af information. Betyder at du kan bruge mere tid på at opnå den ønskede effekt og dermed få mere ud af dit marketing budget.
Enkelt
Undgå at investere i IT personale og dyr IT infrastruktur. Du kan være kørende indenfor få timer med en samlet webportal med din virksomheds digitale produkter (annoncer, produktblade, tilbud, kontrakter, visitkort og meget andet.) Let tilgængeligt for alle virksomhedens ansatte.
Essensielt
Det er essentielt med vigtig og rigtig information. Hvis informationerne ikke er opdateret, er den ikke rigtig og vigtigheden er reduceret. Trykt information er som ferskvarer og skal være altid være friskt. Trykt information der ikke er opdateret og derfor indeholder fejl, er i værste fald værdiløs for virksomheden.
Enhetlig
Sikre at al markedskommunikation er ensartet og følger virksomhedens profil. Brugerne får tilgang til skabeloner der kun indeholder variable felter og alle ændringer styres indenfor definerede rammer i henhold til virksomhedens design profil.